10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü için mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyadaki zulümlere örnek çekerek Filistin örneği verdi. Beyannamenin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Beyannamenin varlığı, dünyanın pek çok yerinde en temel hakların ağır şekilde ihlal edilmesine ve insanlık değerlerinin hiçe sayılmasına engel olamamaktadır." hatırlatmasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajında şu ifadeler yer aldı;
Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabulünün 76’ncı yıl dönümü vesilesiyle başta milletimiz olmak üzere, tüm dünyanın 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü tebrik ediyorum.
SİYASET
Yayınlanma: 10 Aralık 2024 - 21:32
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Aralık İnsan Hakları Günü için mesaj yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Aralık İnsan Hakları Günü için mesaj yayınladı. Dünyanın birçok yerinde insan haklarının hiçe sayıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'deki zulme sessiz kalanlar için, Tarihte kara bir leke olarak hatırlanacak ifadesini kullandı. Erdoğan ayrıca Suriye'nin ayağa kalkması için her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.
SİYASET
10 Aralık 2024 - 21:32
İlginizi Çekebilir